BENEFIČNÍ PLES V KLÁŠTEŘE

ples

Kdo první únorovou sobotu zavítal do kláštera v Želivě, byl bohatší o nevšední kulturní zážitek. Konal se zde první charitativní Ples v klášteře.

                   

Pan opat Jáchym Jaroslav Šimek přivítal všechny příchozí v sále České nebe a zahájil tak tradici charitativních plesů v Klášteře Želiv. Cílem akce nebyla pouze skvělá zábava, tanec a výborný raut, ale především benefiční dražba, která skýtala neskutečné zážitky, mezi nimiž nechyběla večeře s panem opatem Jáchymem Šimkem, netradiční prohlídka kláštera s panem převorem, víkendové ubytování v klášterním hotelu či prohlídka a degustace piv v klášterním pivovaru. Výtěžek dražby 35 400 korun byl věnován na zakoupení svozového vozidla pro klienty CDS Medou.

Respekt a úcta k člověku, která se z každodenního života vytrácí, provázela všechny přítomné celým večerem. Naše srdečné poděkování patří lidem ze želivského kláštera, kteří přispěli k tomu, že se podařilo zorganizovat tuto skvělou akci. Akci, která je nesporně důkazem, že ochota pomáhat a dobrá vůle nejsou jenom prázdná slova. Náš vřelý dík patří také všem, kteří se rozhodli formou účasti na benefiční dražbě pomoci těm, kteří vlastními silami na svoje problémy nestačí.

Tradice pomáhat potřebným a být solidární k těm, kteří to potřebují je záležitost, kterou klášter podporuje již dlouho. Ples v klášteře je jen dalším prohloubením.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Bližší informace o naší činnosti vám rádi předají naši pracovníci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *