Nestátní nezisková společnost Medou z.s.

Zajišťujeme pomoc a podporu lidem se zdravotním postižením, zejména s tělesným, mentálním a kombinovaným včetně autismu.

Nestátní nezisková společnost Medou z.s.

Aktuality

Nové logo a vizuál Medou

Nové logo a vizuál Medou

Od 1. května 2024 organizace mění své logo a celkový grafický vizuál. Spuštěny jsou nové webové stránky, které vytvořil pan Ing. Ladislav Prokop. Nové logo symbolizuje péči, blízkost, klid, jednotu, nestrannost, rovnováhu a řád. Grafička Mgr. Kateřina Kučerová...

číst více
Profesionalizace

Profesionalizace

Posouváme se a učíme novým věcem v mnoha oblastech. V dubnu jsme se proškolili v oblasti grafiky a marketingu a to v programu Canva. Díky projektům, které realizujeme, se můžeme učit od těch nejlepších! A tím je ve svém oboru pan David Svoboda, Canva Verified Expert,...

číst více
Nové vybavení pro děti v Medou

Nové vybavení pro děti v Medou

Dětem v Medou jsme na jarní prázdniny připravili opravdu veliké překvapení! Díky výtěžku z loňské benefice pořádané Divadlem Za komínem a Nadačním fondem pro Pelhřimovsko jsme dětem pořídili speciální pomůcky pro rozvoj.

číst více

Obchůdek pro radost

Horní náměstí 274
396 01 Humpolec

IČ: 03718981

Tel.: +420 777 341 655
Email: medou@post.cz

odpovědná osoba:
Lenka Šlapáková
Tel.: +420 777 341 655

Slouží jako tréninkové pracoviště pro mladé lidi s tělesným, mentálním nebo kombinovaným postižením a pro lidi s autismem.

Hlavním posláním projektu je umožnit lidem s postižením osvojit si v rámci pracovní a sociální rehabilitace dovednosti a návyky potřebné pro začlenění se do běžného  způsobu života.

Práce v obchodě pomáhá těmto lidem rozvíjet především:

 

  • sociální dovednosti
  • komunikační dovednosti
  • samostatnost zodpovědnost

Partneři

Skip to content